Siltumapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Sūkņi apkures sistēmām, Sūkņi ūdens apgādes sistēmām, Notekūdeņu sūkņi, Kanalizācijas sistēmu sūkņi, Wilo Sūkņu remonts un apkope, Sūknis, sūkņu sistēmas, wilo, wilo sūkņi, sūkņu stacja, kanalizācijas sūkņi, kanalizācijas sūknis, dziļurbuma sūknis, ūdens sūkņi, iegremdējamais ūdens sūknis, ūdens sūknis privātmājai, ūdens sūknis,

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Krāsošana, krāsošanas darbi, flīzēšana, sienu apdare, grīdas apdare, reģipša montāža, santehnika, mūrēšana, špaktelēšana, fasādes siltināšana, metināšanas darbi, dažādu grīdas segumu ieklāšana, Celtniecība, būvniecība. Remontdarbi. Iekšdarbi. Renovācija. No pamatiem līdz atslēgai. SRKK. Būvēt. Celt. Remontēt. Iekšējie remontdarbi.

Divine Heat Company, SIA

Maija 4-6, Rīga LV-1006
Modernās apkures sistēmas (ekonomiskas). Apkures, ventilācijas, siltumtehnikas, kondicionēšanas sistēmu, siltumsūkņu (siltumsūkņi, siltuma sūkņi) tirdzniecība, (apkure) montāža. Siltumsūknis. Zemes siltuma sūknis. Divine Heat Company. Alternatīvā apkure, zemes siltumsūkņu cenas, zemes siltumsūkņi, zemes siltumsūkņa izmaksas, zemes

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
ventilācija, kondicionēšana, ģeotermālie urbumi siltumsūkņiem, siltumsūkņu uzstādīšana, gāzes ierīces, siltumapgāde

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Siltumapgāde . Siltuma, apkures tīkla izbūve. Kanalizācijas tīklu izbūve. Kanalizācijas sistēmas.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

Stafor, SIA

Kuldīgas 53a, Rīga LV-1046
Apraksts: Kompānijas STAFOR galvenais darbības virziens ir ķīmisko un celtniecības produktu ražošana un apkures iekārtu (jonu katli) un klimata kontroles automātikas ražošana.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Climate systems, SIA

Andrejostas 17-41, Rīga, LV-1045
AVK tīkli: ✓ Apkures ierīkošana ✓ Ventilācijas ierīkošana ✓ Kondicionēšanas sistēmas ierīkošana ✓ Siltumsūkņi Par „Climate systems” : Uzņēmums specializējas augstākās kvalitātes siltumsūkņu, apkures sistēmu, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmu projektēšanā, uzstādīšanā un apkalpošanā.

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851

Pamatā piedāvājam Alpic Air, Mitsubishi Heavy Industries un Viessmann ražotos produktus, bet pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt arī citu ražotāju produktus, kā piemēram Gree, Hisense, Samsung u.c.

Pakalpojumi:

"Ozirs IK ir kondicionieru tirdzniecības un uzstādīšanas uzņēmums. Kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, montāža, aukstumiekārtas, aukstumiekārtu tirdzniecība, siltumsūķņi, siltumsūkņu uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā. Pārsvarā piedāvājam produktus no MITSUBISHI, PUZER, ALPICAIR, VIESSMANN.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Ventprojekts, SIA, projektēšana Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā Dzirnavu 24-1.st., Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Uzņēmuma galvenie darbības veidi ir dzīvojamo, publisko un ražošanas būvju arhitektūras projektēšana, būvju konstrukciju projektēšana, ūdens, kanalizācijas, siltumapgādes, ventilācijas sistēmu, gāzapgādes sistēmu projektēšana, ielu un ceļu projektēšana. Teritorijplānojums. Būvuzraudzība.

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Solar XPro, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Pie mums var iegādāties:: ✓ saules paneļus (saules baterijas) ✓ invertorus (tīkla, akumulatoru un hibrīdos) ✓ akumulatorus stiprinājumus saules paneļiem ✓ kabeļus, konektorus ✓ personīgās mini elektrostacijas ✓ litija akumulatorus

Mēs piedāvājam arī:

✓ elektroauto uzlādes stacijas ✓ saules peneļu nojumes ✓ elektroauto uzlādei iebūvējamos saules paneļus

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.