Siltumapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grobiņas SPMK, SIA

M.Namiķa 19a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Siltumapgāde un siltumtīkli, katlu mājas, apkures sistēmas, siltummezglu apkope.

Grobiņas namserviss, SIA

Celtnieku 36, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Siltumapgāde un siltumtīkli

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
ūdenssūkņi, ūdenssūknis, sūknis, pumpji, vārsti, ventiļi, siltumthenika, apkures tehnika, apkures iekārtas, siltumapgāde

Gāze Komunālserviss, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
apkures ierīkošana cenas, apkures sistēmu projektēšana, gāzes apkures ierīkošana dzīvoklī, siltumtehnika, siltumapgāde

Hausmaster, AS

O.Vācieša 6b, Rīga, LV-1004
AVĀRIJAS DIENESTS 24 H DIENNAKTĪ. KLIENTU CENTRS 24 H DIENNAKTĪ. Dzīvojamo māju apsaimniekošana un pārvaldīšana, profesionāli dzīvojamo māju pārvaldnieki, komunālo pakalpojumu piegāde, ēkas finansu uzskaites nodrošināšana, parādu piedziņa, juridiskais atbalsts, lietvedība, kopīpašuma sapulču organizēšana. Sētnieka pakalpojumi, zāles

Heko, SIA

Gātciems, "Guntas" , Salas pagasts, Mārupes nov., LV-2105

Hektors, SIA

Brīvības 3b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Inženierkomunikācijas, inženierkomunikāciju montāža. Ūdensapgādes tīklu izbūve. Siltumapgādes montāža, katlu māju montāža. Kanalizācijas sistēmu montāža.

High Solutions, SIA

Mašīnu 13, Rīga, LV-1063
Mājas, privātmājas, dzīvokļa, mājokļa inženiertehnisko sistēmu un iekārtu ventilācija, dzesēšana, siltumapgāde

Hydrokapillar Tech, SIA, Zemas temperatūras ūdens kapilāru apkures/dzesēšanas sistēma, siltumsūkņi, saules paneļi

Brīvības 158, Rīga LV-1012
Ūdens kapilāru plates, ūdens kapilāru sistēma, Hidro kapilāru sistēma, apkures sistēma, dzesēšanas sistēma, zemas temperatūras apkures sistēma, efektīva apkure, grīdas apkure, zemgrīdas apkure, griestu apkure, apkure un dzesēšana vienā sistēmā, konvekcijas ierīces, polipropilēna caurules, ģeotermālais kontūrs ar  kapilāru platēm,

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Apkures, siltumapgādes sistēmu izbūve, montāža. Kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu montāža. Dziļurbumi. Dziļurbuma izbūve, artēziskās akas. Ūdensvadu sistēmas montāža, izbūve. Ventilācijas sistēmu montāža, projektēšana. Inženiertīklu (ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes) projektēšana, izbūve. Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana. Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana. Santehnikas iekārtu uzstādīšana. Nodrošinām augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena klienta vajadzībām un vēlmēm. Strādājam visā LATVIJĀ!

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

ID Tīkli, SIA

Dārzciema 131-41, Rīga, LV-1073
Siltumtīkli, siltumapgāde , siltumapgādei, ūdensapgādes sistēmas, ūdensapgāde, ūdensapgādei, kanalizācija

IFC Latvija, SIA

A.Saharova 13a, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

IK projekts, SIA

Dūņu 8, Liepāja, LV-3401
Arhitektūra, projektēšana

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

IMK, SIA

Zāģu 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
māja no A līdz Z, Ēdole, celtniecības darbi, fasādes siltināšana, koks, privātmājas, ēku projektēšana, siltumapgāde

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

INOVAT, SIA

Stirnu 49-52, Rīga, LV-1084
Enerģija: alternatīvā