Siltumapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Florenergo, SIA

Graudu 43, Liepāja LV-3401
Siltumapgāde un siltumtīkli

Flumina, SIA

Dārza 14a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi:: ✓ Siltuma apgāde, apkures sistēmas un katlumājas ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija Inženiertīklu montāža:

SIA "Flumina" - uzņēmums ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi Bauskā veic siltumapgādes, aukstumapgādes, kondicionēšanas, ventilācijas, kā arī ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāžas darbus.

Fortum Latvia, SIA

Rūpniecības 73a, Jelgava, LV-3008
Elektroenerģijas ražošana

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.

GPower, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076

Gastex, SIA

Mēmeles 4a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Siltumapgāde , gāzes apgāde, gāze, Projektēšana, siltumapgāde , uzstādīšana, izbūve.

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts:

Kvalitatīvi, par pieņemamām cenām, veicam pilna cikla apkures sistēmas darbus – uzstādām un veicam apkalpošanu. Izbraucam pie klienta un operatīvi izpildām visus darbus. Palīdzam piegādāt vajadzīgo ar atlaidēm.

Green it up | VIS VIVA fam, SIA

Bukulti, "Zariņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Galvenie produkti:: ✓ LONGI Saules paneļi ✓ JINKO Saules paneļi ✓ GROWATT invertori ✓ HUAWEI invertori ✓ K2 Systems Saules paneļu stiprinājumi ✓ GROWATT baterijas ✓ All Black saules paneļi ✓ Black Frame saules paneļi Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu uzstādīšana, montāža ✓ Saules paneļu tīrīšana ✓ Saules parku projektēšana ✓ Saules paneļu sistēmu pieslēgšana AS Sadales Tīkls

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

Greensun Solar Europe, SIA

Kauguru 6, Rīga LV-1046
UZSTĀDI SAULES PANEĻUS UZŅĒMUMA PAŠPATĒRIŅAM:

Neatkarīgi no elektroenerģijas patēriņa, saules paneļi ir izdevīgs risinājums tieši uzņēmumiem, jo elektrība tiek patērēta dienas laikā, tieši tad, kad iekārtas ražo visvairāk enerģijas. Saulainās dienās ir iespējams ietaupīt pat 85%, ja ir uzstādīta saules paneļu sistēma. Mēs specializējamies uz nelielu saules parku izbūvi, sākot no 30kW un līdz 100kW sistēmām, uzstādot tās uz zemes.

Grid Invertum, SIA

Murmastienes 5-42, Rīga LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra