Siltumapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Atvari, ZS

Vārme, "Brīviņi" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov., LV-3333
Siltumapgāde un siltumtīkli

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

BP Energy, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Biogāzes stacija. Biogāzes ražošana. Elektroenerģijas ražošana.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

Babītes siltums, SIA

Piņķi, Jūrmalas 13d, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107

Baložu zaļā sēta, SIA

"Viesturi" , Limbažu pagasts, Limbažu nov.
ierīkošana, avārijas dienests 00-24 serviss Vidzemē, siltumtehnika apkures iekārtas, siltumizolācijas darbi, siltumapgāde

BaltService, SIA

Ganību dambis 21b, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, noteikūdeņiem un kompresoriem

Baltekogen, SIA

Vecā Biķernieku 25-14, Rīga, LV-1079
Enerģija: alternatīvā

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Baltic Wind Latvia, SIA

Gāles 27, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150

Balvu enerģija, AS

Bērzpils 30, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Tehniskie noteikumi jauna objekta pieslēgšanai centralizētai siltumapgādes sistēmai ar siltumtīklu un ISM izbūvi; ✓ Tehniskie noteikumi siltumtīklu un/vai ISM rekonstrukcijai. Darbība: Pašreiz Balvu pilsētas siltumtrases ir pilnībā rekonstruētas - rekonstruēto siltumtrašu garumi sastāda kopējo summu 8974,45 metri - Stekentavā 2'141.55 metri un pilsētā 6'832.9 metri. Pagājušā gadsimta sešdesmitajos-septiņdesmitajos gados būvēto siltumtrašu rekonstrukcijas darbi tika paveikti no 1998. gada līdz 2007. gadam.Centralizētajai siltumapgādes sistēmai Balvos ir pieslēgti 121 objekti, tai skaitā: dzīvojamās mājas - 62 (2300 dzīvokļi ar kopējo apsildāmo platību 107961 m2); privātmājas, sabiedriskās ēkas - 59 objekti. Visas ēkas ir pieslēgtas pēc 2-cauruļu pieslēgumu shēmas un tajās ir izbūvēti individuālie siltummezgli. Visos objektos ir uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji.